Mijn ouders hebben me geleerd van, wees altijd eerlijk, transparant en geen leugentjes om bestwil.  Wat lees ik vandaag , gisteren vorige week of maand, de honden lusten er geen brood van.  Wel trek ik mijn conclusie en dat mag/kan u ook doen.!!! Scroll naar beneden voor meer informatie van geloofwaardige of ongeloofwaardige berichten.

Video. Zwagerman brandt WNL-studio af om Keulen

Televee-momentje du jour. Want waar obscure xenofobe shocklogjes al weken vol staan met de racistische waarheid, wordt de beeldbuis toch vooral gedomineerd door Leo Lucassen en andere experts die gepromoveerd zijn op islamitische massa-verkrachtingen presenteren als Arabische astrofysische conferenties voor tandartsen. Maar vandaag mocht “mediacriticus” (lol) Marianne Zwagerman even aanschuiven om alles en iedereen onder de neus te wrijven hoe intens kudt alles en iedereen is. En dat lukte nog aardig ook. Zo aardig zelfs dat zelfs MinBin Plasterk enigszins meebuigt in de gezonde hang naar zelfbehoud rabiaat xenofobe oikofilie die er toe leidt te zeggen dat dit alles misschien wel eens met de culturele achtergrond van de daders te maken zou kunnen hebben. Maar, ‘t blijft een rooie, dus uiteraard doet hij dit alles niet zonder welgeteld 3 keer te smijten met de dooddoener dat “niet elke Aanrandiër uit Aanrandië een Aanderandiër is.” Ja-ha ome Roon, we weten het. Er zijn ook goede. En het is gewoon die vervelende 93% die het voor de overige 7% verpest. Hele aflevering alhier.

azc 3

zo 17 jan 2016, 18:39

’Duitse omroep moest positief zijn over vluchtelingen’

MAASTRICHT – De Duitse omroep WDR moest positief berichten over vluchtelingen.

Dat vertelt WDR-journaliste Claudia Zimmermann tegen de Limburgse omroep L1. Commissies die het programmabeleid bij de omroep bepalen zouden journalisten de opdracht hebben gegeven het beleid van de regering Merkel te ondersteunen.

Zimmermann vindt dat niet vreemd. “We zijn een publieke omroep, we worden betaald met belastinggeld en dat betekent dat wij het geluid van de regering vertolken en niet dat van de oppositie,” zegt ze.

Sinds de massale aanrandingen in Keulen en andere Duitse steden zou het beleid zijn ’gekiept’. “Nu laten we ook kritische geluiden horen”, aldus Zimmermann.