“Mijn Week” ,Ben 70 jaar jong en leef in ons prachtig Nederland. Besef dat we( ik en mijn land) rijk zijn.(Gezondheid is rijk en ik en mijn land zijn gelukkig gezond.)  ik sta altijd op tussen 6 en 7.30 uur s,morgen en ga s,avonds tussen 22:30 en 23:00 uur naar bed. Ontbijt elke morgen. Tussen 11:30 en 12:00 eten we warm. Broodmaaltijd, elke avond om 17:30 image

Invulling van de zeven dagen. Vijf dagdelen v.d. week, dik uurtje sporten vertrek 8.15 weer thuis om 10.30. Soms neem ik door weersomstandigheden de middag, vooral de wintermaanden.sportschool-henkRest van die dagdelen. Foto spreekt voor zich. (Vrijdag en zondagmorgen spieren los maken op de gewone fiets) imageTwee dagdelen, gras maaien thuis en elders als vrijwilliger. Een dagdeel met zitmaaier twee tuinen maaien. Meestal bezoek ik een dagdeel mensen die het zwaar of moeilijk hebben door of bij ziekte. Drie dagdelen ga ik of gaan we ( vrouwlief) de omgeving op de fiets ( e bike ) verkennen. Laatste dagdeel idem maar dan met de auto. image

. S,avonds  schaduwfractie VVD en of bestuursvergadering. Rest van mijn tijd besteed ik aan fam. vrienden bezoekjes. Wintermaanden besteed ik meer tijd aan mijn drie weblogs en maak en bewerk filmpjes, inplaats van grasmaaien.  Ben elke dag DANKBAAR!!. Verder: beter een goede buur dan een verre vriend:    

Buurtvereniging Kerkstraat Zuidbroekimg_2718

Een aantal inwoners van de Kerkstraat in Zuidbroek hebben via een brief aan de bewoners van de Kerkstraat te kennen gegeven dat men graag de contacten wilde verstevigen door middel van een gezellige avond.

Voor de tweede keer was het succesvol en men heeft besloten dit jaarlijks te herhalen  op de eerste vrijdagavond van de maand september.

Vorig jaar werd de omgeving van de kapschuur van de fam Herman Blaauw gebruikt, men kon dan zowel binnen als buiten met elkaar kennis maken. Het was succesvol en afgelopen Vrijdagavond van half zes tot half negen vond er een geweldig herhaling plaats van de bijeenkomst in de tuin aan de Kerkstraat van de fam Blaauw.

De organisatoren zijn er dan ook wederom succesvol in geslaagd met een zeer smakelijk barbecue party.

Ook voor de kinderen was er een speciaal kinderbarbecue.

Erg mooi en toch ook bijzonder is kennis te maken met nieuwe en of toch nog onbekende medebewoners van de straat.

Een bloemetje was geheel op zijn plaats voor de fam. Blaauw.

Namens de aanwezigen dank aan de organisatoren .

Henk en Rika TepperimageWoning fam Blaauw, waar allen gastvrij zijn ontvangen.

Wintermaanden Cursus 2 of 3 x 80 uur. 

Vandaag ging de telefoon en heb ik als vele anderen een moeilijk verteerbaar bericht van vrienden moeten verwerken.  Tranen en stilte en dan moeten ze verder.