De VVD sluit in principe geen partijen uit maar Halbe Zijlstra geeft terecht aan dat de PVV geen reële optie is om mee te regeren.
Een stem op de VVD is een stem op een bestuurbaar Nederland, die op de PVV een stuurloos schip. Zet Nederland niet op achterstand, stem in maart VVD ! Dus mijn antwoord ( Henk Tepper) zou zijn. Stuurloos schip zinkt en dat kunnen we het Nederlandse volk onmogelijk aandoen. Regeren met de PVV NEVER NOOIT DOEN.
 Erwin Weggemans hebben een link gedeeld.
De kans dat de VVD na de verkiezingen samen met de PVV gaat regeren is ,,inhoudelijk nul”. Dat heeft fractievoorzitter Halbe Zijlstra van de VVD in de…
TELEGRAAF.NL

Kans op kabinet VVD en PVV inhoudelijk nul

4 uur geleden

DEN HAAG – De kans dat de VVD na de verkiezingen samen met de PVV gaat regeren is ,,inhoudelijk nul”. Dat heeft fractievoorzitter Halbe Zijlstra van de VVD in de Tweede Kamer zondag gezegd bij het televisieprogramma WNL op Zondag.

Zijlstra herhaalde het standpunt dat de VVD in principe geen partijen uitsluit, maar benadrukte tegelijkertijd dat de kans op samenwerking met de PVV vrijwel te verwaarlozen is.

Zijlstra liet weten niets te zien in een coalitiepartner die de godsdienstvrijheid en vrijheid van meningsuiting wil afschaffen voor hele groepen mensen. Volgens hem zijn er bijna geen overeenkomsten meer in de boodschap van de VVD en die van Geert Wilders’ PVV.

Bovendien is de PVV volgens de VVD-fractievoorzitter sociaal-economisch nog linkser dan de SP.