Vandaag Vrijdag 20 januari 2017 schreef onze huidige MP Mark Rutte en onze lijsttrekker voor de verkiezingen van de Tweede-Kamer aan alle leden van de VVD, onderstaande tekst. Telkens hoor ik burgers zeggen van dat zijn maar woorden. Maar dergelijke woorden gericht aan de leden zijn bindende afspraken. Dus meneer Geert Wilders blijft in de oppositie en wat mij betreft samen met o.a. 50 plus de enige die de deur nog open heeft voor de PVV.( Scroll voor de tekst van Mark Rutte onder de foto).  DELEN  zou mooi zijn!

2016-09-22 14:54:44 DEN HAAG - Premier Mark Rutte in debat met PVV-fractievoorzitter Geert Wilders tijdens de voortzetting van de Algemene Politieke Beschouwingen, die traditioneel volgen op Prinsjesdag. ANP BART MAAT

2016-09-22 14:54:44 DEN HAAG – Premier Mark Rutte in debat met PVV-fractievoorzitter Geert Wilders tijdens de voortzetting van de Algemene Politieke Beschouwingen, die traditioneel volgen op Prinsjesdag. ANP BART MAAT

De kans dat de VVD gaat regeren met de PVV is nul.

Dat gaat niet gebeuren. Geert Wilders is linkser dan de SP. Geert Wilders schoffeert onze onafhankelijke rechtspraak en sluit groepen uit. Dat is in strijd met belangrijke waarden en vrijheden in onze samenleving. En hij loopt weg als het moeilijk wordt. Ik blijf in gesprek met en luisteren naar mensen die op de PVV overwegen te stemmen. Zij verdienen een betere leider dan Geert Wilders. Ik zit in de politiek om problemen op te lossen. Ook als het moeilijk wordt.
facebook twitter