AF7D0068-A3FE-4648-957E-C08002814C4C-1484-0000020A380D947B_tmp

Wie  neemtop rechtse populisten stemt neemt welbewust het risico van een derde wereldoorlog. Wie denkt dat dat risico de moeite waard is om politici van traditionele partijen een lesje te leren is knettergek en een nepdemocraat.

Ik heb op Flipboard een magazine aangemaakt waarin ik wereldwijd alle publicaties over Trump actueel verzamel. En ik kan na een week Trump slechts tot een conclusie komen: zo begon de aanloop tot de Tweede Wereldoorlog ook.

Flipboard is een gratis app voor smartphones en tablets. Eenvoudig te downloaden.

Overweeg je om uit protest tegen PvdA, VVD, D66, CDA en GroenLinks op de PVV te stemmen? Blader dan op Flipboard eens door mijn magazine Trump. Denk na. Je hebt geen enkel excuus om net als NSB’ers na de oorlog met het slappe excuus ‘Ich habe es nicht gewußt’ aan te komen.

Volgens Donald Trump is de pers zijn vijand. Net als Hitler, Erdogan en Poetin bedreigt hij iedereen die zijn leugens kan ontmaskeren. Trump heeft gelijk. De media is de vijand van iedere politicus. Vraag Rutte maar na de bonnetjesaffaire.

De pers bewaakt de democratie. En wereldwijd wordt in media melding gemaakt van de angst, chaos en onderdrukking als gevolg van Trump’s beleid na pas een week macht.

Wordt ons leven echt beter van eigen volk eerst? Ein Volk, ein Reich?

Word wakker.