Vandaar is het belangrijk nog vier VVD

img_2776

Een verhaal van Klaas Dijkhoff volgens mij is wat we nog te doen hebben niet veroorzaakt door ons beleid. We hebben de afgelopen jaren eerst de economische crisis gehad. Die hakte er wel in. Dat kun je als kabinet niet oplossen, maar we hebben wel maatregelen genomen waardoor we als land er sneller uit konden klimmen dankzij al die Nederlanders die hard door bleven werken. Inmiddels doen we het weer veel beter, ook als je het vergelijkt met andere Europese landen.
Toen kwam er in 2015 een enorme asielinstroom. Die mensen hebben we fatsoenlijk opgevangen, maar tegelijkertijd hebben we hard gewerkt om de toestroom te verminderen. De instroom naar Nederland is in 2016 al gehalveerd en we blijven doorwerken om het te verlagen. Zodat het voor ons behapbaar blijft.