PERSBERICHT d.d. 14 februari 2017

Jaap Borg

Leden Lokaal netwerk VVD Midden-Groningen kiezen Jaap Borg als lijsttrekker
Zuidbroek – Afgelopen dinsdag (d.d. 2017-02-14) hebben de leden van de VVD in Midden-Groningen Jaap Borg verkozen tot lijsttrekker. Dit met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen in november 2017. Op de vergadering in Zuidbroek hebben de leden eveneens de groslijst en zijn er twee nieuwe leden in het bestuur benoemd.
Jaap Borg was bij de verkiezingen in 2014 de lijsttrekker van de VVD in HoogezandSappemeer en is daarna gekozen in de gemeenteraad van Hoogezand-Sappemeer. Inmiddels is Jaap Borg wethouder voor de VVD in de gemeente Menterwolde. Menterwolde gaat op 1 januari 2018 op in de nieuwe gemeente Midden-Groningen, net als Hoogezand-Sappemeer en Slochteren. Jaap Borg bedankte de leden voor het gestelde vertrouwen en kijkt met een optimistische blik naar de verkiezingen. De leden hebben tevens de groslijst vastgesteld voor de verkiezingen. Dit in opmaat naar de definitieve lijst die op een nader te bepalen tijdstip dit jaar zal worden gepresenteerd.

Jaap Borg
Contact: Tim Boelens; @: [email protected]; 06: +31650621998.

Naam Jaap Borg
FunctieWethouder
AdresOeverlanden 25
9606 RR  Kropswolde
Telefoonnummer(0598)658888
E-mail adres[email protected]
Taken
 • Financiën
 • Ruimtelijke Ordening
 • Milieu | Duurzaamheid | Energie
 • Coördinatie handhaving
 • Verkeer en Vervoer
 • Openbare Werken
 • Economische zaken
 • Omgevingsdienst
 • EDR
 • Recreatie en Toerisme
 • Vluchtelingen
Politieke partijVVD