Er worden weer eens oude koeien uit de sloot gehaald. De VVD als grootste partij heeft natuurlijk best veel verantwoordelijke Burgemeesters, raadsleden, wethouders, kamerleden en ministers ( al heel lang) er moeten wel bewijzen zijn en die zijn er lang niet altijd. Wel stappen de VVD bestuurders op als er omstandigheden zijn waar allen niet vrolijk van worden. Natuurlijk is het zo als er echte fouten worden gemaakt is het oprotten. Het is wel zo van wanneer is het een echte fout. Voorbeeld: een ambtenaar moet vanuit zijn functie iets regelen en dan kan hij als minister nadien daar niet op worden aangesproken . Wat doet dan een echte liberaal . Juist die stapt op. Maar blijft bij zijn geheimhoudingsplicht . Tja en nu voor de verkiezingen even trappen en sensatie brengen hoort er ook bij. En voor allen tot slot nog een mooi plaatje……..