Brussel heft immuniteit Le Pen op vanwege IS-executiefoto’s

Brussel heft immuniteit Le Pen op vanwege IS-executiefoto's

Wilders: stap tegen Le Pen grof schandaal

Het Europees Parlement heeft besloten de onschendbaarheid van Europarlementariër Marine Le Pen op te heffen, in verband met het onderzoek naar het posten van gewelddadige IS-foto’s op Twitter. Le Pen, tevens presidentskandidaat voor het Front 

Het Europese Parlement heeft gestemd om de parlementaire immuniteit van Marine Le Pen op te heffen wegens het tweeten van IS-gruweldaden. Zo zou het Franse parket de Front National-leider en presidentskandidaat kunnen vervolgen. Lees later Deelop
Het Europees Parlement wil een eind maken aan de parlementaire onschendbaarheid van de Franse afgevaardigde Marine Le Pen, die via Twitter beelden van Daesh-geweld verspreidde. De leden van de commissie voor juridische zaken toonden zich daar

Europees Parlement heft immuniteit Marine Le Pen op vanwege tweets

Europees Parlement heft immuniteit Marine Le Pen op vanwege tweets

Europees Parlement heft immuniteit Marine Le Pen op vanwege tweets

Het Europees Parlement heeft besloten de onschendbaarheid van Europarlementariër Marine Le Pen op te heffen, in verband met het onderzoek naar het posten van gewelddadige IS-foto’s op Twitter. Le Pen, tevens presidentskandidaat voor het Front

Le Pen is immuniteit kwijt en wordt nu mogelijk vervolgd

Front National-leider Marine Le Pen kan nu vervolgd worden. Het Franse gerecht had hierop aangedrongen nadat Le Pen via Twitter gewelddadige foto’s verspreidde van IS. Dat mag niet van de Franse wet. Europarlementariër en Franse

 

Het Franse Openbaar Ministerie kan nu besluiten Marine le Pen te vervolgen vanwege het tweeten van gewelddadige foto’s van IS. Belia Heilbron. 2 maart 2017 om 12:39. Marine le Pen in oktober 2016 in het Europees Parlement. Foto: Frederick Florin / AFP.

DEN HAAG – PVV-leider Geert Wilders vindt het „een grof schandaal„ dat de immuniteit van de Franse politica Marine Le Pen in het Europees Parlement (EP) is opgeheven. Hij heeft dat donderdag aan het ANP laten weten. „Het verspreiden van de waarheid. do 02/03/2017 – 11:53 Update: do 02/03/2017 – 12:09 Floor Bruggeman, Frank Segers Het Europees Parlement heeft de onschendbaarheid van de Franse presidentskandidate Marine Le Pen opgeheven. De maatregel volgt nadat Le Pen foto’s had getweet

De Franse presidentskandidaat Marine Le Pen is haar parlementaire onschendbaarheid kwijt. Als lid van het Europees Parlement kon de politicus in Frankrijk niet worden aangeklaagd. Het Parlement besloot vandaag haar immuniteit op te schorten. . De plenaire vergadering van het Europees Parlement heeft bevestigd dat de parlementaire immuniteit van Marine Le Pen opgeheven wordt wegens het tweeten van IS-gruweldaden. Het Franse openbaar ministerie kan de Front National-leider en. Een commissie van het Europees Parlement wil een eind maken aan de parlementaire onschendbaarheid van de Franse afgevaardigde Marine Le Pen, die via Twitter beelden van IS-geweld verspreidde. Van de leden van de commissie voor juridische

Wilders: stap tegen Le Pen grof schandaal

Wilders: stap tegen Le Pen grof schandaal

Marine Le Pen kan bij veroordeling een maximale gevangenisstraf van drie jaar en een boete van 75.000 euro krijgen. Foto: ANP. De Franse presidentskandidaat Marine Le Pen is donderdag haar parlementaire onschendbaarheid van het Europees. Het Europees Parlement heeft de parlementaire onschendbaarheid van Marine Le Pen opgeheven. Le Pen is fractievoorzitter van haar partij, het Front National, in het Europees Parlement. 245-Marine-Le-Pen-en-JM. Vader en dochter Le Pen. Inmiddels

Le Pen is immuniteit kwijt en wordt nu mogelijk vervolgd

Le Pen is immuniteit kwijt en wordt nu mogelijk vervolgd
De Franse presidentskandidaat Marine Le Pen heeft haar parlementaire onschendbaarheid in Brussel verloren. Het Europees Parlement heeft besloten haar immuniteit op te heffen, in verband met enkele tweets die Le Pen in december 2015 had gestuurd. . Jean-Marie Le Pen, de vroegere leider van de extreemrechtse partij Front National en vader van huidig voorzitster en presidentskandidate Marine Le Pen, is vandaag ook in beroep veroordeeld voor zijn uitspraken over de gaskamers. Le Pen had die in april

Jean-Marie Le Pen ook in beroep veroordeeld voor uitspraken over gaskamers

De Franse presidentskanidaat Marine Le Pen heeft haar immuniteit als lid van het Europees Parlement verloren na het plaatsen van afbeeldingen van executies, uitgevoerd door Islamitische Staat, op Twitter. Het betrof onder meer een foto van de