Kieslijst VVD Midden – Groningen. Lijsttrekker Jaap Borg is trots op de kandidaten. ” Een enthousiaste club mensen die tijd weet te vinden om zich in het politieke vak te bekwamen en zich wil verdiepen in dat, wat de INWONERS van onze nieuwe gemeente bezighoudt. Kortom een prachtig team, waarin ik alle vertrouwen heb. ” 

De ( 24 ) kandidaten van de VVD zijn:

De kieslijst VVD Midden-Groningen is onveranderd door de leden goedgekeurd en vastgesteld. Lijsttrekker Jaap Borg is trots op deze mooie lijst.Op de lijst komen mensen voor met veel ervaring, maar er is ook plaatsgemaakt voor nieuw elan. Bij een herindeling is het een goede zaak dat er rekening wordt gehouden met de spreiding over de woonplaatsen, dat is prima gelukt. De kandidaten vormen een mooie vertegenwoordiging van de samenleving in alle hoeken van Midden-Groningen. Mensen met een eigen bedrijf, maar ook kandidaten die bij grote en kleine bedrijven werkzaam zijn en natuurlijk zijn er ook vertegenwoordigers uit de agrarische sector.

Borg R. (Jaap) Kropswolde
Bos-Carabain E. (Mieke) Noordbroek
Offereins J.K. (Evert) Froombosch
Nieland-Kampen P.A. (Patricia) Hoogezand
Ubels J.H. (Chris) Zuidbroek
Min-Brinkkemper E. (Sharon) Hoogezand
Jonk W. (Hans) Kropswolde
Vink B. (Dolf) Schildwolde
Boelens (Tim) Hoogezand
Seljee J. (Sophie) Hoogezand
Bruning J.T. (Janine) Harkstede
Dontje (Kees) Woudbloem
Habing (Henk) Zuidbroek
Beijers E. (André) Hoogezand
Schrage G. (Gerke) Kiel-Windeweer
Meesters (Jan) Hoogezand
Meulen, van der G. (Klarien) Hellum
Steffens (Wianda) Kiel-Windeweer
Wolde-Schepel, ten (Bea) Stootshorn
Lokerse C. (Marinus) Meeden
Homan-Niewold M. (Paulien) Hoogezand
Wind E.C. (Wim) Siddeburen
Schepel P. (Gerko) Hellum
Tepper (Henk) Zuidbroek