VVD wil graag dat de gemeente Midden-Groningen een plek is waar mensen volop de ruimte krijgen. Wij juichen initiatieven van ondernemende inwoners van harte toe. Dit vraagt een gemeente die meedenkt. Evert vertelt:

https://www.facebook.com/vvdmiddengroningen/videos/1078245655644918/    

  • Video hervatten
Leefbaarheid

Veiligheid in het verkeer

Veiligheid in het verkeer

VVD wil een veilige gemeente Midden-Groningen. Waar je onder andere veilig en snel van A naar B kunt gaan. Mieke vertelt.

Geplaatst door VVD Midden-Groningen op maandag 13 november 2017

Als inwoner wil je het meteen kunnen melden als er buiten iets niet in orde is. Zwerfvuil, ongedierte, een kapot speeltoestel. Chris Ubels legt uit waarom VVD Midden-Groningen wil dat de gemeente de Buiten Beter App gaat ondersteunen. U kunt dan ter plaatse meteen met uw mobiel de melding doen. Geen gedoe met mail of website, lekker makkelijk!

 

VVD Midden-Groningen wil graag een veilige, schone, mooie en goede leefomgeving realiseren. Daarvoor moet er o.a. meer en beter onderhoud worden uitgevoerd aan het openbaar groen. Een “hands-on” mentaliteit. Nait soezen, moar doun!! We moeten trots kunnen zijn op onze gemeente Midden-Groningen. Patricia Nieland-Kampen vertelt.

:Afgelopen zaterdag is in Overschild het Witboek Versterking Overschild door Dorpsbelangen aangeboden aan de Nationaal Coördinator Hans Alders. De Schildjers (inwoners van Schildwolde) hebben niet om de aardbevingen gevraagd maar zitten wel met de brokken. In het witboek zetten ze hun wensen uiteen die moeten leiden tot een versterking, niet alleen van de woningen maar ook van het dorp Overschild. Jaap Borg, lijsttrekker van VVD Midden-Groningen staat volledig achter de Schildjers en gaat de wensen bevechten bij de Nationaal Coördina

Youtube: https://youtu.be/4dJfUZQkaN0  

De VVD wil de juiste voorwaarden en ruimte creëren waardoor de agrarische sector kan doorontwikkelen en niet onnodig gehinderd wordt. Innovatie is gericht op duurzaam produceren. Voor toekomstige generaties.

Mieke Bos verteld hierover.

De hard werkende ondernemers in de primaire sector, land- en tuinbouw, hebben een sterke positie die niet alleen behouden moet blijven, maar ook moet verbeteren. In de komende jaren zullen veel agrarische bedrijven vrijkomen, omdat er geen opvolging is of omdat de investeringen niet meer opgebracht kunnen worden. De gemeente moet aandacht hebben voor de mogelijkheden en kansen voor ondernemers in het buitengebied en ook voor de alsmaar toenemende regeldruk voor deze sector. ( Mieke met haar drie prachtige kleinkinderen, Loek, Wieteke en Ties) 

 

 

https://www.menterwolde.info/politiek/gemeenteraadsverkiezingen-midden-groningen-2018/vvd-midden-groningen-richt-zich-via-videovlog-tot-kiezers/

Sharon is fractievertegenwoordiger voor de VVD in Hoogezand Sappemeer en staat op de lijst voor VVD Midden Groningen. Ze wil zich sterk maken voor meer werkgelegenheid, meer mogelijkheden voor werkenden met een laag inkomen en een goed ondernemersklimaat.

 

Dolf Vink

Dolf is landbouwer en staat op de lijst van VVD Midden Groningen. Dolf stoort zich aan overbodige regelgeving. Deze regelgeving maakt het volgens Dolf verenigingen praktisch onmogelijk een evenement te organiseren. “En dat moeten we niet willen” aldus Dolf.

VVD Midden Groningen Vlogt in aanloop naar de verkiezingen!

 

In deze aflevering nemen we u mee in de wereld van de Gemeentelijke organisatie