VVD  Midden = Groningen met Jaap Borg als lijsttrekker, de financiële man ( wethouder) van Menterwolde. Op de tweede plaats een dame met wel heel veel ervaring. Een mensenmens, boerin  en duizendpoot, betreft dossierkennis enz Mieke Bos. 

VVD heeft natuurlijk niet alleen Jaap en Mieke, maar nog 22 geweldige liberalen die klaar staan om er voor de burgers te zijn. MAW Uw stem is belangrijk voor vandaag en zeker voor morgen “ onze en uw toekomst”. 

Ben al jaren VVD lid en actief in de politiek. Uw stem is zo belangrijk voor deze nieuwe gemeente en wij van de VVD Midden – Groningen zijn er voor U  Een nog beter en mooier Midden – Groningen. Wat betreft aardgasdossier wij weten Rutte en zijn gevolg te vinden. Korte lijntjes zijn in deze erg belangrijk. Schade moet betaald worden en zo is het. Graag tot Uw dienst Henk Tepper