Mark Rutte heeft een mooie boodschap in Midden-Groningen. 22 november verkiezingsdag. U gaat toch ook naar de stembus? Nait soezen moar doun.

Politiek vandaag en waar zijn ze morgen.
Mijn naam is Henk Tepper en al jaren actief in de lokale politiek (VVD) Onze nieuwe gemeente Midden- Groningen verdient een actief, vakkundig en sociaal bestuur.
Elf partijen strijden om de gunst van de kiezers. Vele beloftes worden aangereikt en juist die beloftes kunnen alleen worden waar gemaakt als een partij alleen het bestuur zou gaan vormen. De vraag zou dan zijn is het wel wijs. Mijn antwoord zou zijn Nee, want we ( lees VVD) willen juist er zijn voor alle burgers en dan zou het goed zijn om het verkregen vertrouwen te delen met een partij(en) die er ook willen zijn voor alle burgers. Maar dan komt de grote vraag van wie en welke partijen zijn dat dan.
Gevestigde of beter verwoord landelijke grote partijen hebben nou eenmaal meer mogelijkheden dan lokale partijen. Vele beleidskwesties worden aangereikt door de overheden en dan is een landelijke partij belangrijk, waaronder o.a. de VVD. Korte lijntjes kunnen soms heel erg welkom zijn om bepaalde doelen te bereiken zie het dossier Nam schaderegelingen. Natuurlijk behoren alle schades te worden betaald zo ook waardeverminderingen van onroerend goed.
In mijn advertentie ( Midden Groningen van 15 november) geef ik aan er te willen zijn voor alle burgers, niet alleen voor Menterwolde ( mijn huidige woonplaats) maar ook voor de gemeente Slochteren en Hoogezand Sappemeer. Mijn voorrecht is dat mijn jeugd lag in Kolham ( Gem Slochteren) mijn voorgezet onderwijs genoot ik in Sappemeer en tot slot ondernemer in Zuidbroek.
Ik wens alle burgers van onze mooie nieuwe gemeente Midden – Groningen veel wijsheid om Uw stemkeuze te bepalen. ( zie mijn politieke advertentie, in het weekblad Midden Groningen)