Unfair deze bijdrage.( Zo ook de bijdrage van Han ten Broeke)

Ex-vriendin Alexander Pechtold Anne Lok: Hij zet mij tegenover journalisten weg als labiel en gestoord

‘Ik zocht niet de publiciteit maar moet mij wel verweren’

Door: , 18:39, 05 september 2018

Anne Lok Foto: Gemeente Meppel

De 36-jarige Anne Lok uit Meppel zegt dat zij nooit de intentie heeft gehad de publiciteit te zoeken rond haar verbroken relatie met D66-leider Alexander Pechtold (53). “Maar ik moet mij wel verweren”, zegt zij in het Dagblad van het Noorden.

Lees ook – Alexander Pechtold: ‘Ik herken me niet in de geschetste beelden’

In haar recente ontslagbrief als raadslid van D66 in Meppel verwijst ze nadrukkelijk naar de relatiebreuk met Pechtold. “Ik schrijf in mijn ontslagbrief aan de burgemeester dat ik stop omdat ik vanwege de perikelen rond de relatiebreuk met de leider van D66 mijn raadswerk niet meer kan doen. Dat schrijf ik, omdat dat de reden is.”

De relatie was al maanden geleden verbroken, maar pas nu besloot ze ontslag te nemen als raadslid en haar lidmaatschap van D66 op te zeggen. “Ik moest het nu doen voor mijn kinderen en mijn ouders.” Ze zegt dat ze wist dat er een groot verhaal aan zat te komen in de media over de verbroken relatie.

Op de vraag of ze daarmee niet Pechtold en ook haarzelf beschadigt zegt ze: “Ik ben ervan overtuigd dat ik geen andere keus heb dan te reageren zoals ik nu doe. Ik heb nooit de intentie gehad om zelf de publiciteit te zoeken. Dan had ik het maanden geleden al gedaan. Maar ik moet mij wel kunnen verweren.”

Lok realiseert zich dat de ontslagbrief tot nog meer publiciteit leidt. Maar ‘ik kreeg berichten van journalisten dat Pechtold mij wegzet als labiel en gestoord. Mijn beste vriendin werd door hem benaderd en bij voorbaat beschuldigd van laster als zij gebeurtenissen zou bevestigen. De situatie leek en is onhoudbaar. Om mijn familie te beschermen ben ik genoodzaakt te stoppen als raadslid. Door alles wat er is gebeurd, kan ik niet meer met een opgeheven hoofd rondlopen als raadslid van D66’.

Alexander Pechtold smeekte me om abortus te plegen’

‘Hij schreeuwde: ‘Ik maak je helemaal kapot als je de baby laat komen!’

Het is beschamend hoe deze prominente politicus mij geestelijk heeft mishandeld. Hij dwong me zelfs tot abortus.

Alexander heeft me in een dusdanig onplezierige siituatie gebracht dat ik geestelijk helemaal stukzit.

Alexander heeft het mij onmogelijk gemaakt langer in de gemeenteraard te blijven. Het lidmaatschap van D66 heb ik ook opgezegd.

Mijn ouders maakten zich grote zorgen om mij en de kinderen. Alexander kan enorm tekeer gaan.

Toen ik Alexander vertelde zwanger te zijn van een tweeling raakte hij volledig in paniek.

Ik merkte dat Alexander soms zelfs depressieve neigingen had.

Hij slikt en rookt allerlei rotzooi, je wilt niet weten hoe ik hem soms aantrof.

Alexander smeekte me om abortus te plegen. Op zeker moment schreeuwde hij zelfs: ‘Ik maak je helemaal kapot als je de baby laat komen!’

Hij liet me achter als oud vuil.”

Aan het woord Anne Lok, ex-D66-raadslid in Meppel en ex-minnares van Alexander Pechtold (D66). In een zeer lang en zeer uitgebreid ONTLUISTEREND interview over de ware Alexander Pechtold achter dat moralistische domineesmasker van normen en waarden in het kwaliteitsjournalistieke printmedium Prive.

Nu weet u ook gelijk waarom D66’ers zo voor abortus zijn…

De nieuwe Prive staat nu online is nu te lezen via Blendle ligt nu heel oud mediaal in de fysieke winkel alsof het nog altijd 1863 is.

Lees ook: Meppels D66-raadslid Anne Lok stapt op na relatie met Alexander Pechtold.

Lees ook: Fotoreeks: dit is de ex-minnares van Alexander Pechtold (D66)