Wat zijn we? Hollander? Nederlander? of een Europeaan in hart en nieren? 

Ben voor 100 % Nederlander en een echte Noordeling of Grunniger, Ben geen Europeaan, al voel ik mij terdege verbonden met Europa. We leven in een verandere wereld, waar een heel klein stipje op de grote kaart voor Nederland is weg gelegd. Dus in deze wereld van ( 2019) kunnen wij niet meer zonder Europa of we het nu leuk vinden of niet. Juist omdat we overgeleverd zijn aan Europa is meer Europa altijd nodig. Defensie is vandaag de dag nodiger als ooit tevoren. Dat kan alleen vanuit een sterk Europa. De evenwicht en de balans is nodig, voor alle economische onderdelen. Stel Europa zou uit elkaar vallen dan zijn we aangewezen op onze buurlanden. Dus hou Europa sterk en van daaruit kunnen we werken voor ons nageslacht.