Een jaar lang of 365 dagen in een cel te zijn gegooid, onder erbarmelijke omstandigheden. Samen met ongeveer 20 criminelen in een gevangenis in Beiroet. Tijdens een bezoek aan Libanon met een delegatie van de Canadese regering en boeren. Canadese neef Henk Henk Tepper zou aardappels aan Algerije hebben geleverd welke waren afgekeurd. Nee zegt de Canadese regering, die aardappelen waren okee. De Canadese regering en de Canadese politie waren op de hoogte en toch lieten ze het gebeuren om de vrede met die landen te handhaven. Henk Tepper zijn bedrijf ging nagenoeg stuk en de Canadese regering heeft een rechtszaak van hem aan de broek. Rechter stelt hem in het gelijk, maar de regering wil niet over de brug komen. Het speelt al vanaf 2011 en we leven nu in 2019, wat kan een mens aan? (uitputtingsslag) Delen wordt op prijs gesteld. Sharing is appreciated 

Harper government worried about fallout from jailing of potato farmer, court filings show

Harper government worried about fallout from jailing of potato farmer, court filings show

 

Place this picture everywhere!

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, lucht, boom en buiten