Weblog van jou

U wilt een berichten plaatsen maar heeft geen website?

Dat kan ik heb mijn website niet alleen voor mijzelf, ik heb mijn website voor iedereen. neem contact met mij op als u een bericht wilt plaatsen op mijn website.

Aantal berichten die zijn ingezonden en gepost op weblog van jou

Aantal berichten die zijn ingezonden en gepost op weblog van jou

Heel makkelijk iedereen kan het.

Een bericht op mijn website plaatsen is heel makkelijk, iedereen kan het. Het enige wat u hoeft te doen is mij een email sturen met de tekst en de afbeeldingen. Dat maak ik er een mooi bericht van!

Wat is Weblog van jou nou precies?

Hallo mensen, ik ben Henk Tepper uit Zuidbroek en ik ga u uitleggen wat het doel is van deze pagina. Ik vind het erg leuk om berichten te plaatsen op mijn website en u kunt daarbij helpen. gedurende de jaren werd kreeg ik een aantal verzoekjes om bepaalde zaken op mijn website te posten, dit zag ik wel zitten en hier ben ik mee doorgegaan. Sindsdien stel ik elke bezoeker van mijn website in de gelegenheid om berichten op mijn website te plaatsen. Op deze manier wil ik bereiken dat ook mensen zonder website gemakkelijk iets online kunnen zetten.

Wilt u een bericht plaatsen op mijn website?

Als u een bericht wilt plaatsen op mijn website is dat heel gemakkelijk. u hoeft mij alleen een mail te sturen met de inhoud en de afbeelding en de rest doe ik.

Meteen beginnen ?

Geen probleem u kunt uw bericht direct inzenden door middel van de knop hier onder.

Bedankt!

Ik dank u bij voorbaat voor de mooie inzendingen, en ik zie elke inzending met belang te gemoed.

 

Voorwaarden

De voorwaarden omtrent het posten op de website www.henktepper.nl luiden:

Ad 1. De eigenaar van de website www.henktepper.nl heeft altijd het recht om inzendingen zonder reden te weigeren.

Ad 2. Inzendingen die anoniem zijn gepost zijn echt anoniem, eventuele gegevens worden niet verkocht/doorverkocht aan derden.

Ad 3. De eigenaar van de website www.henktepper.nl heeft altijd het recht berichten naar verloop van tijd te verwijderen, dit ook zonder reden.

Ad 4. Inzendingen dienen te zijn voorzien van non copyright plaatjes, dus zend altijd alleen afbeeldingen in die u daadwerkelijk zelf heeft gemaakt, of waarvan u toestemming heeft verkregen van de wettelijke eigenaar om deze afbeelding te post.

Ad 5. Berichten in de vorm van; geweld, pornografie en andere zaken die redelijkerwijs niet door de beugel kunnen, mogen zonder reden worden genegeerd door de eigenaar van de website: www.henktepper.nl

U accepteert de voorwaarden door middel van het inzenden van een artikel/bericht.